Jump to content
Sign in to follow this  
Guest InfamousSynergy

Really odd message when booting to installer

Recommended Posts

Guest InfamousSynergy

Hey y'all

 

 

Got given two identical Advent 5511 laptops They are both core 2 duo's and are similar spec to the 2008 white macbook.

 

Don't care what version of OS X as long as its lion or newer. I tried lion but it continued to boot straight to windows and then Mavericks showed this really odd message when I booted from the USB and I never got to the installer. I haven't yet tried mountain lion. (Images show below)

 

 

Any help appreciated

<a href="http://imgur.com/HW1isSA"><img src="https://i.imgur.com/HW1isSA.jpg" title="Hosted by imgur.com"/></a>



<br>

<a href="http://imgur.com/xN4b4OY"><img src="https://i.imgur.com/xN4b4OY.jpg" title="Hosted by imgur.com"/></a>

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest InfamousSynergy

Update:  I have both the retail DMG files and Niresh distro files for 10.7/8/9 so I can also try unibeast

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest InfamousSynergy

Update 2: Tried Lion, Mountain Lion and Mavericks (All Niresh) and Mavericks retail with Unibeast.

 

 

Niresh lion and Mavericks both showed the same message, ML and retail mavericks continued to boot to windows

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • @riddlemeright You have not posted any pictures regarding ACPI Error, without pictures I can not debug Also you need to post your full hardware specs
    • @Douglas Dreer use ATH9KFixup.kext with Lilu.kext also you need to add -ath9485 as boot-flag in clover config
    • @tdtech959 Without any pictures of kernel panic it is really hard to debug, but anyhow have you installed whatevergreen.kext with lilu.kext   i had a weird kernel panic when my onboard graphics was turned on, I was able to select external graphics card via BIOS settings as default. are you sure if the USB is the actual problem.
    • Has anyone managed to run the atheros 9485 run on Mojave? I even managed to make it recognize, but it can not find any network.
    • Hello everyone  I have installed High Sierra and updated to 10.13.6 before installing nVidea web drivers. After everything was installed (Kexts and the driver) everything booted fine. Graphics worked perfectly. My onboard USB did not work but I have some generic NEC USB 2.0 card that works fine. After a reboot later in the day, I had a weird kernel panic. It spit out strings no longer than 30 charters and then proceeded to reboot. I have not seen this type of panic . This happened when using the onboard USB 3.0 controller but was fixed by removing the device. But now I'm not sure what caused this. I have reinstalled about 15 times already. Here are my specs: ASUS B150 Plus D3 Intel Pentium G4400 ZOTAC GeForce GTX 1050 2GB WD Blue 500GB HDD 8GB Ram Some generic wireless card (That works) Thanks -T
  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,611

    Latest File
    By Niresh

    166    2

×