boot sometimes only from usbDrive - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone boot sometimes only from usbDrive Jump to content
onev

boot sometimes only from usbDrive

Recommended Posts

Hello I have niresh 10.9 distro installed. It worked fine but sometime i got error when i tried run my PC.

"Error: SerialATAPI device reconfiguration dit not complete successfully"

So I read some info about that and download package for my motherboard:

1409325536__b76mipb.png

I backup by Extra folder and replace with this package.

And I was not able to boot with this error(sorry i don't have picture :/)

so I

I boot to my recovery CD and move back my original Extra folder and try to boot and I got this erorr:

1409325582__jvpmsyi.jpg

.....

So I try boot from my USB drive with installation Niresh distro and try boot with parameter SCMBIOS=/Extra/scmbios.plist

and my MacOsX successfully boots.

 

I try fix from problem with MacPoison but without any result....

If I try boot from USBdrive it sometime boot correctly, but with normal HDD boot never...

Please can you help me?

I'm novice, so please tell me which informations or logs you need and i will send you.

 

Thank you very much and have a nice day.

Vladimir

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting July 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $17.91 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hey friends, i need the DSDT  for mac OS X MAVERICKS 10.9.5  of my laptop (SAMSUNG R430), i can't find it anywhere. thanks!
    • @svpsl08 Your images don't work and post your specs as text don't share images, Have you tried installing High Sierra?
    • @nemirnooko Use VoodooHDA 2.7.4
    • Hey guys, this is my first post on this forum.   I've installed High Sierra on my box.   These are my settings:   Intel Core i5 3570k (Intel HD 4000) MSI Z77A-G41 8GB RAM 120GB SSD + 1TB HDD   I'm using an HDMI cable with a monitor resolution 1920x1080   Everything is working fine... I've got my LAN working after installing some kexts.   But now I can't have my VGA working properly (some glitches and slowdowns).   I've tried alot of things that I've found on the internet, like changing config.plist on Clover with some different settings. But nothing worked for me... even youtube videos showing how to get it to work...   Can you guys help me please?   Thanks!
    • 1--> https://photos.google.com/photo/AF1QipM62-Ht1JeeKXUn6BS-HM-cD4zgo3FxRpj8oOpD   2-->https://photos.google.com/photo/AF1QipNpz7cJKAi4ppNC3HAMlhL1ZfdCGmxyq-MgmNw5 system configuration link-->  1-->https://photos.google.com/photo/AF1QipMk1174nfxqu3HEBS004g-644jFbWhkRspjllDb 2-->https://photos.google.com/photo/AF1QipMcZd0YSTq2VNbzzI4zplay-S2fqT2NThWKPJ6g   Please help me to install hackintosh on my laptop   Thanks   
  • Download Statistics

    • Files
      850
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,586

    Latest File
    By Niresh

    991    0

×