Jump to content
  • 0
drakemcgowan45

Booting to installer forces computer to crash

Question

I made my USB of Yosemite Beta 2 from MacPwn and everytime I try to boot it on my laptop it gets past the Apple loading screen and I get a mouse and then the  WaitCursor-300p.gifwith a grey background and then all the sudden my Laptop just shuts off. I'm trying to use the chameleon bootloader but when I used the Clover bootloader it would stay on but boot to a grey screen with the top bar but would randomly disappear and come back. The mouse is visible and movable but it always go back into the corner. I have the Niresh Mavericks 10.9.0 distro installed and it works fine. Any help? I'm trying this on my crappy old Acer Aspire 4730Z with a Intel Pentium Dual-Core T4000 (Mac shows it as a Intel Core Duo 2)

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,613

    Latest File
    By Niresh

    192    2

×