Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Vicx

5.1 sound in mavericks

Question

hii,

im running mavericks superbly on my pc but i have one issue that maverciks only showing two rear Audio midi but there are three ports on which i run my 5.1 speaker with my pc on win 8.

please tell me how to fix this..

im adding screenshot of Audio midi. those in red are my mobo rear jacks which are only 2 showing in this and one in blue is SPDIF which is not working for me.

now help me to get all 3 rear jacks of mobo up and running..

 

Thanks to all..

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

how to add screenshot . it is giving error 301

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

anybody here??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,613

    Latest File
    By Niresh

    191    2

×