Jump to content
一樹下原

No graphic card acceleration with Ati Radeon HD 6470M

Recommended Posts

Hi everyone,

 

Sorry for disturbing you, I tried as much as I could find on internet (and modifying what I could find to see if it would "magically" work) but couldn't fix this problem.

My laptop is a HP Elitebook 8560p with an Intel core i7-2620M processor and - as the title says - an ATI Radeon HD 6470M and using Clover on an MBR HDD.

 

So... what I tried was the graphics part of this https://www.youtube.com/ watch?v=n7d-WPjuJsw  (on the bitbucket) and this http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://www.osx86.net/file/3689-amd-6470m-for-asus-a42jz-core-i-gen-1-109 to no avail, would get a black screen. :/

 

Here is a screenshot of the informations given by Mavericks (dunno how to name it) :  1408571187__graphic_card.png

 

Thanks in advance for your help (and sorry for breaking the youtube link but I wanted to avoid the embedded video)! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,626
    • Total Posts
      29,692
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...