Jump to content
(Closed Account)

iMovie Glitched

Recommended Posts

After i installed iMovie and attempted to make a movie the preview screen was glitched and was impossible to see. All my drivers are installed. Help would be appreciated 

 

picture: 1407784251__20140811190133_sam_0470.jpg

 

specs: AMD Athlon II X4 630 Processor

4GB DDR2 ram

AMD Radeon HD 6570 graphics card chipset

Share this post


Link to post
Share on other sites

What drivers did you install? Please also mention your graphics card. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

the only driver i dont have is the sound driver

And you know for certain that the grahics are fully working? QE CI/full acceleration? And you dont have any other problems where things are going all crazy? Try copying all movie files into the project. 

 

What sound card do you have? We may get that working aswell.

Share this post


Link to post
Share on other sites

And you know for certain that the grahics are fully working? QE CI/full acceleration? And you dont have any other problems where things are going all crazy? Try copying all movie files into the project. 

 

What sound card do you have? We may get that working aswell.

my sound card seems to be integrated into my gigabyte motherboard ( and the speakers are the Creative Inspire I-Trigue 3300

Share this post


Link to post
Share on other sites

And you know for certain that the grahics are fully working? QE CI/full acceleration? And you dont have any other problems where things are going all crazy? Try copying all movie files into the project.

What sound card do you have? We may get that working aswell.

q1 how you check the qe/ci acceleratoon?

Q2 yes it does showup on photobooth on startup but its temporeral.

Q3 what do you mean by copy the movie files into the project?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Q1: transparant menubar/ in launchpad when you press command/Option the icons start vibrating.

 

Q3: i found that when i was googling i thought you might know what it ment

 

What gigabyte motherboard do you have? Then ill send you the required kext

Share this post


Link to post
Share on other sites

Q1: transparant menubar/ in launchpad when you press command/Option the icons start vibrating.

Q3: i found that when i was googling i thought you might know what it ment

What gigabyte motherboard do you have? Then ill send you the required kext

yes the menu bar is transparent and my motherboard is an M720-us3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,656
    • Total Posts
      29,763
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...