Jump to content
stefan73

HD 3000 10.9.0

Recommended Posts

Can you help me... Or someone can help me?

I have installed 10.9.0... Working but my Intel HD 3000 show only 64 MB shared memory... And the resolution is 1024 X 768 but must be 1366 X 768. Now I don't understand where is the mystake... In the costumizing I don't se nothing for HD 3000. I only mark GraphicsEnabler NO... IGPEnabler Yes... EvoRebbot Yes and Set to Mac Book Pro.... My Laptop With Sandy Bridge and HM65 is working but@ 1024 X 768.

 

I try to update to 10.9.1 (for Intel Drivers Update) but I get Black Screen....

Plese what I have to do? Thanks....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,635
    • Total Posts
      29,710
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...