Jump to content
Arwyn Jones

ATI 7770 problem

Recommended Posts

ok so ive got niresh 10.8.5 on my pc heres my spec

 

AMD FX 6300 3.5GHz

Sapphire Radeon HD 7770 Ghz edition 1GB DDR5

MSI 760GM P23 FX AM3+

8GB DDR3

TP-Link TL-WN751ND 150 MBs wifi N (PCI)

 

I got full resolution just that system profiler says my card is only 7MB Vram and if i boot with GraphicsEnabler=No it says 3MB Vram.

it says that there are no kext loaded for the graphics card weather im using GraphicsEnabled=No or Yes... what could my problem be?? 

 

if I let it boot I dont get the white screen with working cursor I used an app to fix that problem but still nothing, should I do a re install of osx 10.8.5??

 

any help would be great

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,656
    • Total Posts
      29,765
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...