Jump to content
JPL95

Audio, wireless card and bootloader issues, PLEASE HELP

Recommended Posts

My specs are as follows

 

CPU: AMD FX-6100

GPU: Nvidia G210

MOBO: Asus M5A97 LE R2.0

Wireless Card D-Link DWA-548

here are the issues i have.

 

1. the Audio when i boot it up is fuzzy, like there is a very faint bit of white noise, i tried unibeast, and multibeast.. none of them worked to solve that issue, (or any of the issues i have for that matter)

2. I cannot seem to find a bootloader that will work... I was told to try clover, but that didnt work, nor did chameleon...

and 3. My wireless card is not supported and i know that, I am new to this whole hackintosh thing but is it possible for somebody to create a kext for me so my wireless card is supported??

 

any and all help is greatly appreciated!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,628
    • Total Posts
      29,693
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...