Jump to content
neo21670

i5-4200U integrated GPU woes under 10.10

Recommended Posts

Hi everyone,

I just recently bought an U430p with - as far as I know - isn't that different from U430 Touch, a device some apparently had good experiences with. Currently I'm trying to install Yosemite on this device, which went fine (installed, Clover UEFI booting works as intended) up to the point where I tried to set up the GPU (integrated Intel HD4400, i presume, as I'm using the i5-4200U CPU).
Currently I'm experimenting with different HW IDs and Platform IDs, up to no luck. I'd be really thankful if you could guide me how to find out the proper IDs, if not even share some proper settings, if you already had luck with this.

Thanks for your time, I hope you could help me out with some advice here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,626
    • Total Posts
      29,692
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...