Jump to content
Alwleed55

Apple Logo still loading

Recommended Posts

Hi 

 

After installing Mavericks i've install my laptop kexts and after i install the kexts i reboot my laptop and booting to my new hackintosh apple logo still loading i've tried these flags  (  USBBusFix=yes )  ( busraratio=(x) cpus=2 arch=x86_64 -v -f )  (  busratio=11 cpus=2 arch=x86_64 -v -f -x ï»¿ ) 

 

 

please help me :( 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Una vez instalado Mavericks para configurar el idioma y todo eso tienes que arrancar en modo seguro ( -x )
Lo configuras instalas el multibeast y selecciones GraphicsEnabler=Yes y también instalas chameleon desde el multibeast, reinicias y arrancas el sistema normal.

 

Once installed Mavericks to set the language and all that you have to boot into safe mode (-x) 
You set it up and install the MultiBeast selections GraphicsEnabler = Yes and also install chameleon from MultiBeast, restart and boot your normal system.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...