Jump to content
arijit0007

Cannot Complete The Second Phase Of Installation.......

Recommended Posts

i am using GraphicsEnabler=No boot-flag and entering into the second phase of installation.......but at the last stage of installation whenever i am giving username and password and trying to finish the installation, my display is going off.......pls hlp someone :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

what graphics card are you running ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

ATI HD RADEON 6670

Share this post


Link to post
Share on other sites

when you say display is going off , do you mean it turns black or the computer freezes ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

it turns black

Share this post


Link to post
Share on other sites

at first , I also had the same problem my computer would turn black after the apple loading screen. it looks like your your computer isn't detecting the video card. what I did was when installing mavericks , in customize tab I checked the kext " backup graphics" and that worked for me ! my video card is Intel HD 4000 different from yours but It could work ? also make sure ! in the customize tab that you see anything related on your video card.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have done " backup graphics" method but by doing that full graphics is not coming.......its showing 1024X768 .only....... :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
×