Jump to content
Edward Raymond Jessen

Installation hangs pre-boot

Recommended Posts

Hello All!

 

Trying to install in Virtualbox 4.3.12 with VBOX Ext Pack 4.3.14.

 

Host OS: WIndows 8.1 Professional x64

AMD A10-5800K CPU

8GB RAM (3GB dedicated to VM)

1 TB HDD (80 GB dedicated to VM)

AMD RADEON HD7850 GPU

 

Attempts to EFI Boot Niresh OS X Mavericks automatically terminate upon attempting to enumerate devices with the error "Error Loading Drivers".  I'm wondering what I'm doing wrong.  If you need any info I'll be happy to provide it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,656
    • Total Posts
      29,763
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...