Jump to content
devo

Audio Problem - Phenom II X6, Alc892 realtek

Recommended Posts

Hello to everyone,

I'm newbie here, I've just installed niresh os x mavericks mavericks 10.9 via usb stick using ''amd64 -v -x cpuid=1'' bootflags. But I have some problems the most important one of which is Audio. There is stuttering and bad quality sound, I've tried voodoohda, all kexts which might be helpful but they all didn't work :( 

the other problem is pink shadowed icons in launchpad, I used a launchpad repair file downloaded from here it worked but when I restart they are pink again :/

and sometimes I'm having problems in opening some apps. for example multibeast 6.3.1 can't be opened. I click on the icon and nothing happens.

my system configuration is:

asus m4a89gtd pro
phenom II x6 1090t
4 gb of corsair vengeance ram
ocz agility 120 gb ssd.

besites the operating system opens really slow, even it's installed on ssd, it takes 4-5 minutes.

Please help me.

Thanks in advance my friends.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...