Jump to content
kenshin251

iCloud/iMessage on 10.9 not WORKING

Recommended Posts

Good afternoon everyone,

 

I been trying to get my iCloud to work with little success. I tried all the fixes out there: EFI studio, Ethernet Built in, NVRAM module, etc. 

 

I also tried installing 10.8.5 distro and iCloud is not working. 

 

When I do try to login to iCloud I get "Unable to sign in because of a problem communicating with iCloud" message. 

 

I am able to login into the APP STORE (I downloaded apps) and iTunes without any issues.

 

When I do attempt to login into iMessage I input my credentials and it actually goes through, but two seconds after it logs me in iMessage goes "inactive" requiring me to input my password again. When I do input it again, it gives me trouble activating iMessage.

 

Now for my specs: 

M5a97 R2 Motherboard

AMD FX 4300 Processor

AMD Radeon R9 270x Graphics

 

I am running 10.9 Niresh stock, with the exception of my R9 270 Kexts, and Audio kexts. 

I made sure to update Chameleon and I can confirm my Ethernet is "en0" in system info 

I am using Chameleon pre made SMBIOS MacPro 3,1 and I randomized the Week of Manufacture and Unique Number

 

Besides the fact iCloud/iMessage is not working I have a fully functional system.

 

If I missed anything please do no hesitate to ask.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same specs except for an FX8320 and the same problem. SOMEONE PLEASE FIX THIS. I literally have tried everything I have read with no luck. I'm with you there in the frustration.

Share this post


Link to post
Share on other sites

could you find any fix for this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $17.56 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • HI i have this card ATI Radeon HD 5770 Series and I have it working, but I got a problem with vram only have 7 mb I need help to solve this because i have problems with some glitches in the display. I haver clover . PD: My graphics card have 2gb      
    • Hi, I am trying to make bootable USB for Hackintosh , I tried TRANSMAC and Win32disk image from my Windows 10 PC, soon after completion USB not accessible. Please advise.   Thank you,  
    • That's happen every time that i am trying to install a hackintosh on my pc i can't find a solution. I tried a lot of different flags.  Pc specs:  GeForceGTX760 4GB Intel i7-4820K MSI Global X79A-GD65 (8D)   There is a video: https://streamable.com/us6nf  
    • nobody can help me
    • I have a GA-H81M-S mobo with G3240 Pentium (R) processor. I am not using the IGP but an Nvidia GT-710 1GB DDR3 dedicated Graphics card. I followed posts in other forums and managed to install once. After upgrade and reboot, I messed with clover configurator and now I can't get to the install screen. I get stuck on VoodooPS2Mouse: Version starting on OS X Darwin 16.4. If this forum is still alive, please help
  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,150
    • Reviews
      2,619

    Latest File
    By Niresh

    230    2

×