Jump to content
cicyhunter

Mavericks 10.9 stuck on Apple logo before installation start

Recommended Posts

Hello all,

 

I am new here and try to install Mavericks 10.9 on my Lenovo T410 laptop.

After I input -x, the screen shows the Apple logo with a spinning circle.

After about 1 minutes, it stop spinning and nothing happen next.

 

I have intel i7 M620 CPU 2.67GHz , with Nvdia NVS 3100M in my laptop.

I have also checked the bios setting to use AHCI mode instead of SATA.

I format one of my 2.5" external hdd for making the bootable OS X 10.9 Mavericks USB.

I also try other boot flag such as "CPUS=1, PCIROOTUID=1 NPCI=0X2000...etc", none of these works.

 

I attach the screen display which I captured by input -v.

Please help me to see how should I solve this problem in order to start the installation process.

If you need any more information, please let me know!

 

Thanks in advance for the help.   ^_^

 

Chuck

post-62737-0-83267200-1404959505_thumb.j

Share this post


Link to post
Share on other sites

up

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.66 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×