Jump to content
Kieran Ballard

Intel HD Graphics 4600 Problems

Recommended Posts

I have installed Niresh 10.9, and almost everything is working fine.

 

iGPU: Intel HD Graphics 4600

Motherboard: Asus B85-Plus

CPU: Intel i7-4771, 3.5GHz, 8MB Cache, LGA1150

 

I have one problem - Graphics bugs.

 

I have set my resolution to 1920x1080 in my 'org.chameleon.Boot.plist' (native for my monitor) that works fine. I have tried using EFIStudio and Chameleon Wizard to put my device device HEX code in 'Boot.plist' but this has not worked. When I open safari, go to some websites or open launchpad, I get bad graphics (see video). I am using VGA.

 

 

Is there any kext I can install or other workaround for this? Thanks

 

Edit: It appears to be the fade animations.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest ultimateon

I am using VGA.

 

 

Unless your Using a DVI to vga adaptor i got bad news for yeh buddy.

VGA does not work well or most of the times doesn't work at all with Mac's (this includes Hackintoshes), and if does work it generates alot of graphical artifacts.

 

 

As for the game issues i have no idea what could cause that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...