Jump to content
Sign in to follow this  
Heatshiver

Jumpy Mouse on VMWare (AMD), Can't Do Anything?

Recommended Posts

Heatshiver

So I went ahead and installed Niresh OS X Mavericks 10.9 on VMWare Workstation 10 without an issue. The mouse worked throughout the entire setup.

 

Whenever I boot up and get to the login screen, my mouse jumps everywhere on the screen! The keyboard works fine, but nothing I do fixes the mouse. This makes it impossible to do anything. I also noticed the mouse seems to be permanently "grabbing" items as if the left-mouse button is always being held. So moving the mouse forces it to start dragging and opening random items.

 

I have used the USBBusFix=Yes flag. I tried reinstalling without installing the Laptop kext option. I even turned on Mouse Keys on Windows. None of this works. I can't do anything in OS X because I can't get to anywhere... I heard that certain mouses work, others do not. I only have 2-3 to test, but I have not yet done that.

 

I am using Windows 7 x64 with an AMD CPU, 32GB DDR3 RAM, NVIDIA GTX 680 SC, and loads of TB worth of storage. Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Heatshiver

This is in the wrong section of the forum. Sorry! Mod can you move it to the Niresh Mavericks section?

 

Ended up finding the fix in a different post. Reinstall everything under a Windows 7 x64 OS on VMWare and it will fix the problem!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...