Jump to content
Sign in to follow this  
Micho_Mn

stuck on apple logo and the loading logo under it infinity

Recommended Posts

i have a problem
i installed Mac OSX 10.9 with -v -x flag
and the installation done successfully
but after that i stuck on apple logo and the loading logo under it infinity
i opened it with -x safe mood and it opened but with normal mood it didn't work
so what can i do to solve it ?

my pc
MB: GigaByte H77
Pro : Intel I5
VGA : Intel HD 5000

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you using virtualization?

 

It sounds like there is something preventing it from starting in Normal Mode. I am not sure exactly what is turned off with Safe Mode, but Safe Mode seems to disable something that Normal Mode does not. If you can find out what is turned off in Safe Mode and then make sure it never turns on in Normal Mode, you should be able to have a temporary workaround.

 

Maybe there was some drivers you installed that should not be? You may need to reinstall and turn off certain drivers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...