Jump to content
Sign in to follow this  
arijit0007

Installed Successfully......but After That Restarting....... :(

Recommended Posts

Please help someone..........i have installed successfully......but after that its restarting....i am booting with "Kernel Cache"=amd cpus=1 but restart is happening........pls hlp someone.......

Share this post


Link to post
Share on other sites

i got same problem... some times instead, happens this: allocation memory error line 1772 

i mean booting right from the mavericks hd, starts niresh boot loader, but after 1/2 sec on top appears allocation memory error line 1772

it happens any when i boot from usb, depending on what flag i put,  it reboots or shows me the allocation memory error :(

pls help

Share this post


Link to post
Share on other sites

If You Use The AMD kernel to Install the kernel will be autoinstalled no need to use the kernel cache flag

and also the correct way of using the flag is amd -v

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...