boot problem.... - OS X Mountain Lion 10.8 - Hackintosh Zone boot problem.... Jump to content

Recommended Posts

hello i m tryng to boot mountain lion niresh  usb 10.8   but i cant go on over the screen when appear logo apple.... i did everything right  with usb image tool like the video...

i have cpu intel processor i5 4440, 8gb ram  motherboard asus h81m-a with dedicate amd radeon r7  240....

anybody could help me please....

thx!! 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try booting with flag npci=0x2000

Share this post


Link to post
Share on other sites

add bootarg: xlcm-free

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hai ,

 

I was trying to install ML and just have transfered ML with Win32 Disk Imager. I couldn't cross over the Apple Logo, and I tried those boot flags.... its not working.

 

It stuck up on the Apple Logo and Spinner only spins around 30Minutes and there is a NULL Button "X" then Keyboard and Mouse not working.

 

And I have used those cmds and it is not working...

 

What to do to fix and how to?

 

Thanks in advance....

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting July 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $22.30 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      850
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,586

    Latest File
    By Niresh

    1054    0

×