Jump to content
Sign in to follow this  
Creep

Error: 0

Recommended Posts

Creep

Hello guys, I have a problem with Yosemite, I created the usb stick with MBR and custom KERNEL, which are those that are downloaded from the website, I state that I can only install if they are SATA and not as DHCP, installed the system at the end of Installation gives me error as attached image, how can I fix it?? My requirements are: intel xeon E5405 4GB RAM 250 GB SATA HDR ati 1600pro, thank you ..

Share this post


Link to post
Share on other sites
jjb29

I am also having this Issue Is there anyone that can help us fix this. 

Thanks for all the work going into this.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bruno C. Xhellys

i have the same error here :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
imran_azmi

someday care to help in fixing this error please....i am having this too

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anthony Carl

just don't select a boot loader.. install the boot loader after you have finish installing yosemite.. hope it helps..

Share this post


Link to post
Share on other sites
imran_azmi

thanks for replying, but how do i install bootloader after installing yosemite, could you please explain, thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anthony Carl

thanks for replying, but how do i install bootloader after installing yosemite, could you please explain, thanks

 

if you have finish installing yosemite without selecting bootloader. you cannot boot at the first time but you can boot on your usb installer and continue to yosemite.. then install your bootloader of your choice. either chameleon or clover..

Share this post


Link to post
Share on other sites
imran_azmi

alright thanks m gonna try that...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
digas200

just don't select a boot loader.. install the boot loader after you have finish installing yosemite.. hope it helps..

 

Still can't get it to work, do you have any other solution?

I am trying to use the DP2

 

Asus P8H67

16 GB 1333MHz OC@ 1600MHz

Asus ATI 6850 1GB GDDR5

Intel Core i5 3450 @ 3,2GHz

Share this post


Link to post
Share on other sites
Darker Than Black

change your smbios to Mac Pro 3,1 before you create the bootable usb your Os must be Mac Pro 3,1 thanks

 

<key>SMproductname</key>

<string>MacPro3,1</string>
 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
imran_azmi

my smbios is already macpro3,1 ...and still the same issue

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...