Jump to content
Sign in to follow this  
Bill Payne

Few Issues After Install

Recommended Posts

After 16hours of different attempts of installing OSX Maverick I have it booting and working. There are a couple of things I can not work out how to do to have a perfect install.

 

1) CDROM (Bluray Burner HL-DT-ST BD-RE GGW-H20L) does not work. The open close icon next to the clock and volume at the top works but when a disk is inserted there seems to be a lot of disk activity but I can not access the disk in the OS. There seems to be no device names in /dev that represents a cdrom, dvd etc.

 

2) Rebooting and shutting down does not complete. The monitor goes into power save mode but the computer will not turn off or reboot.

 

 

Thanks for your help. I am a software developer and long time Linux and Win user, but I am a OSX n00b :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also, the system freezes after maybe 5 hours but not if I move the mouse, is this a power management thing? I turned the options in Energy Saver to never but it is still happening.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...