Jump to content
JeZxLee

VMWare Workstation 10 Install - ACPI Error?

Recommended Posts

Hi,

 

Trying to get Niresh OS X 10.9 Mavericks ISO to install into VMWare Workstation 10 on Win 8.1 Pro 64Bit.

When I boot ISO in Workstation 10 VM it shows menu, but when I press [Enter] it has error about ACPI:

Niresh_Mavericks_VMWare_Workstation_10.p

 

My desktop has a 4th generation Intel Core i5 3GHz 4-Core CPU, 8GB DDR3 RAM, and an nVidia GeForce GTS 450 1GB GDDR5 GPU card.

I did successfully install "VMWare Unlocker" version 1.2.0 into VMWare Workstation 10.

 

Any help would be appreciated, thanks!

 

Jesse

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,656
    • Total Posts
      29,772
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...