Jump to content
ajaylion2

UserEventAgent consuming high CPU

Recommended Posts

Hello all users, i'm very glad to say that i've got this version of setup installed and running fine on my build well. Thanks to niresh and deepak for their developments. I have been facing an issue which is concerning me lately, that being a process called UserEventAgent eating up atleast one core of my CPU. I am using the latest clover and selected auto install drivers during installation. Since i had manually installed kexts on previous version of OS X, i had never faced this issue until now. Google seemed to help me little but i couldn't find the exact problem. I tried rebooting and force quitting, the process pops back in again regardless what i do. My PC build is:

Intel DG45ID

5GB DDR2

GTS 450

No DSDT

Anybody experienced this could share some answers. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

you have not wokring PM ,so use Macposion generate SSDT 

 

i did generate ssdt and it took awhile to generate cache and rebuild it. After restart too, i get the same problem. Please help

Share this post


Link to post
Share on other sites

you are on Clover ?

 

this not done got Extra folder and copy ssdt.aml  file  to EFI/ACPI/patched 

 

and also select DropOEM for Clover .

Share this post


Link to post
Share on other sites

you are on Clover ?

 

this not done got Extra folder and copy ssdt.aml  file  to EFI/ACPI/patched 

 

and also select DropOEM for Clover .

 

i'm using the latest clover from their site(because macpoison refused to install clover from it). Later setup additional kexts using macpoison. I generated SSDT as you said using your software, rebooted and the extra folder seem to be empty. What am i doing wrong? thanks for your response! :inlove:

Share this post


Link to post
Share on other sites

i need log for checking why Macpois0n fails to install Clover ,

 

again create SSDT dont reboot check extra folder put where i said you 

 

use clover configuratot to add DropOEM in Config.plist 

Share this post


Link to post
Share on other sites

i need log for checking why Macpois0n fails to install Clover ,

 

again create SSDT dont reboot check extra folder put where i said you 

 

use clover configuratot to add DropOEM in Config.plist 

i still cant find any file in extra/ directory. I select Generate SSDT in hackintosh tools category and hit install, am i missing anything here? I use the same bootloader to boot my previously installed mavericks too, but i dont get this high CPU usage there. Should i freshly install Yosemite with fewer options(eg. unselecting the automatic driver installs/scripts etc)? Would that solve this issue? i just hate my PC running at high fan speed creating alot of noise and eating up one complete core

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmm.dont install yosemite if its working properly now ,

 

for ssdt i need to look in your system is there Teamviwer installed ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmm.dont install yosemite if its working properly now ,

 

for ssdt i need to look in your system is there Teamviwer installed ?

oh thank you for so much support! yes, i could setup team viewer for you. I will pm my personal details to you :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmm.dont install yosemite if its working properly now ,

 

for ssdt i need to look in your system is there Teamviwer installed ?

oh thank you for so much support! yes, i could setup team viewer for you. I will pm my personal details to you :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey To solve the UserEventAgent issue do the following

 

Go to

System/Library/LaunchAgents

and "move" the following files to any place safe.

1. com.apple.UserEventAgent-LoginWindow.plist
2. com.apple.UserEventAgent-Aqua.plist

OSX will ask you for admin authentiction.

Once done. Reboot and the HIGH CPU usage should be gone.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Hackintosh News Feed

News relevant to Hackintosh

×
×
  • Create New...