Jump to content
Sign in to follow this  
Ро�ен �лек�андров

Stuck At Black Screen After Booting

Recommended Posts

Ро�ен �лек�андров

Install success now, boot success, but...

 

during boot i see grey screen with apple logo, when desktop appear to be started display reported no signal.

 

DVI-I to VGA adaptor HD 5770

 

Ideas for this? Or must buy new one dvi to dvi cable ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hackintosh

Did You Used GraphicsEnabler ??

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ро�ен �лек�андров

Did You Used GraphicsEnabler ??

Durring install or durring boot 

 

so yes I used default options in bootloader.

 

and after install booting with -f amdfx

Share this post


Link to post
Share on other sites
thejacko

i have got same problem

will try graphics disabled

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ро�ен �лек�андров

When will i get help ?! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
satyamo

hi guys... i have the same problem.. surprise:.... its working with hdmi external screen only! which is nice.. but not working with laptop screen

i have tried to install other 2 Mavericks methods : Myhack and Unibeast, but same problem. the video goes to the Hdmi port.

 

My laptop - Dell Inspiron 7720 i7 3610 with Hd4000 and Nvidia 650

 

and Niresh... Thank u very much .

Share this post


Link to post
Share on other sites
szigibence

hi guys... i have the same problem.. surprise:.... its working with hdmi external screen only! which is nice.. but not working with laptop screen

i have tried to install other 2 Mavericks methods : Myhack and Unibeast, but same problem. the video goes to the Hdmi port.

 

My laptop - Dell Inspiron 7720 i7 3610 with Hd4000 and Nvidia 650

 

and Niresh... Thank u very much .

Hi!I have the same laptop and the same problem. Black screen, but the hdmi is working well. However the system recognise the internal display and the monitor connected via hdmi. If I change the display in settings, nothing happens.

Share this post


Link to post
Share on other sites
szigibence

I found a solution that worked for me: With MultiBeast install Mac Pro 5,1 system definition.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4realleb

You can only use 1 monitor at a time and this problem will go away. Not sure how to activate 2. I think if you use 2 they must both use the same method of output. (You cannot output one HDMI and the other DVI)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ро�ен �лек�андров

 

You can only use 1 monitor at a time and this problem will go away. Not sure how to activate 2. I think if you use 2 they must both use the same method of output. (You cannot output one HDMI and the other DVI)

 No only one, but i fixed issue, i take new DVI-D to DVI-D cable, and now my hackintosh work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Karl Talbot

I am having this problem also. I have it set up with DVI and have attempting GraphicsEnabler=No I am currently unable to get anything to work. I have attempted many commands. Any further suggestions please?

Share this post


Link to post
Share on other sites
iandri souza

Hey Niresh,

i was facing the problem of black screen after apple logo load

But i reinstalled the Nirosh, with the Backup graphics kext enabled, and now the screen is o.K, really thanks

Now, the problem is diferent: after setup the user account, and what else, and come to Desktop screen, the Mouse of my laptop trackpad isn't working. 

the keys of th keyboard seems to work normally, but i can't even move the arrow of the mouse.

Is there a suggestion to fix it??

(As i'm not at my house, i didn't test a 3rd party USB mouse)

Share this post


Link to post
Share on other sites
badearobert

I try with mac pro 5.1 and now doesn T work hdmi. Now what i ca-n do

Share this post


Link to post
Share on other sites
�rpád Takács

Szigibence! Miután átállítottad multibeasttal a dolgokat updatelted a maverickset és müködik?

Share this post


Link to post
Share on other sites
�rpád Takács

oops sry folks! i ask szigibence after he set up the mac pro 5,1 with multi beast is he updating the mavericks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Salopan Vimalaruban

Just boot with -s and then when you get #root the writing will stop moving' type mount -uw /, the. cd /System/Library/Extensions, then mkdir intel_back, then mvAppleIntelHD* AppleIntelF* intel_back, then type reboot

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...