Jump to content
Sign in to follow this  
Lorenzo Copparoni

R9 290 on 10.9.3?

Recommended Posts

Hello everybody,

Yesterday I just tried installing the R9 290 package as soon as Niresh published it on Facebook page. I have Mavericks 10.9.3, latest Chameleon bootloader. I installed kexts with kext utility. The problem is that the card is recognized (I suppose) correctly: AMD HD8xxx with 4096GB VRAM, kexts are loaded, but I have no QE/CI.

 

What should I try do to?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest InfamousSynergy

Ok, I'm running a R9 270x and installed the R9 270x package, it changed mine from a Radeon 7xxx to R9 270x and allowed 2 monitors as opposed to one but still struggling with QE/CI and 3 monitors :/

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, I'm running a R9 270x and installed the R9 270x package, it changed mine from a Radeon 7xxx to R9 270x and allowed 2 monitors as opposed to one but still struggling with QE/CI and 3 monitors :/

 

Hi. Can I ask how you go about installing the R9 270x package? I tried last night by opening the app, installing and rebooting. When I rebooted my graphics were still saying Radeon 7xxx. Is there something I need to do after running the installer? Anyone able to give me a hand with this please? Thanks much!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...