Jump to content
Sign in to follow this  
sivanivassp

Doubt: Intel HD Graphics (1st Gen) 10.9.3

Recommended Posts

@Deepak or someone Please help me on this, i don't understand it

 

I have downloaded the kext "Intel HD Graphics (1st Gen) 10.9.3" and followed the first instruction but the second one i have  a doubt

 

" 2. Select a framebuffer from the "Choose Framebuffer" folder and install the other kexts with Kext Utility or some other kext installer. "

 

Do first i need to install any one of framebuffer kext and then i have to install other 4 kexts in the "Intel HD Graphics QECI 10.9.3" folder? 

 

Eagerly waiting for your reply..

Share this post


Link to post
Share on other sites

ya its very difficult to get this working in Mvericks ,wait I'm working in patch may be work for you 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ya its very difficult to get this working in Mvericks ,wait I'm working in patch may be work for you 

Hello, I also make the update to 10.9.3 and my intel hd graphics 0046(arrandale) is not working with the Intel HD Graphics CI 10.9.3 files.

Any hope to get a fix for that too

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello I have a vostro 1540 with core i3 m380 I believe this is this same intel graphics card.  is there a special way to install this kext collection? I'm never able to boot after I install these. thanks in advance - dave

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...