Jump to content
Vishnu

Got an error in intel

Recommended Posts

hey i got an error same as mention in this pichow to solve that??

 

 

https://securecdn.disqus.com/uploads/mediaembed/images/622/1099/original.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

boot with -v and then post image where stucks...

Share this post


Link to post
Share on other sites

done installation with -v but the same error as mention previous occured

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, boot with -v is without GUI, then you see only letters, not an Apple Logo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey the matter is I finished installing

after chameloen boot screen I stuck with apple logo with skip symbol

no login screen coming for me

what to do??

Share this post


Link to post
Share on other sites

boot in verbose mode so we can see where the error starts

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try changing your IDE to ACPI in your BIOS/UEFI. It worked for me.  Good luck!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try this Flag   -v pci=acpi busratio=19

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.66 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×