Jump to content
Sergio Bucci

hmdi audio problem with 10.9.3 niresh and asus geforce 210 1024 mb

Recommended Posts

Hello all i'm new sorry for my bad english.

I have an hackintosh install with niresh... and all work amazing

the only that i have problem is the hdmi Audio in asus geforce 210 silent pci express 1024 mb.

I install the last voodoo hda kext ( 2.8.4 ) and it show in the Audio device 4 output hdmi device

but when i select one of this 4th hdmi Audio .. then i lose

if i go in midi/Audio preferences app and i switch from 48.000 and 41000 and 8ch/24bit 8ch/16bit

i can hear same just for a second... someone can help me ?? thanks ....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,654
    • Total Posts
      29,754
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...