Jump to content
Simon Senbay

[HELP] installer Stuck at apple logo + verbose img incl

Recommended Posts

Hey guys ,,,

Today i've made a bootable usb flash drive from the niresh's OSX-Mavericks.dmg using Win32DiskImager

And booted from it ,,, it loaded fine and i selected the installer and it got stuck on the Apple logo

restarted the pc and booted from the usb and started the installer with safe mode flags and its the same stuck at Apple logo

so i tried this time using the verbose flag and it got stuck on this

 

 

JhcXBSa.jpg

 

My PC is HP Pavilion g6-1157ee

processor : 2.3 Ghz Intel Core i5-2410M

Memory : 4 GB DDR3

Video Graphics: AMD Radeon HD 6470M

Hard Drive : 640 GB SATA (5400 rpm)

Any Help is much appreciated guys ,,, Thank you :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

never mind ,,, got it working with cpus=1 boot flag
and now stuck at place showing me to turn on the keyboard and the mouse :wondering:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • I don't think the ten series work yet on Mojave, I have a Ryzen with a GTX 1050 and I'm staying in High Sierra for now.
    • Hardware Information CPU Intel Core i7 6800K @ 3.40GHz Broadwell-E/EP 14nm Technology RAM 32.0GB G.Skill Trident Z @ 1599MHz (15-15-15-35) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. X99-Ultra Gaming-CF (SOCKET 0) Graphics 2047MB NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB (MSI)
      I have tried High Sierra and Sierra with no good luck. I had it installed once before but the issue was I couldn't boot into it, of course, lol.   Now I can't seem to get the installer to boot, but can get to the bootloader to enter flags. I've tried npci=0x2000  nv_disable=1 -v -f -x which ends up just crashing the thing and it says it's exiting.    I'm really trying to get this to work, I'm sick of Windows always having updates and dumb issues. My timezone won't even work right lol What?    Please let me know what other info you need so I can get this loaded!   PS: Tonymac banned me for discussing "illegal distributions" or using one or some crap like that... was a member for like 5 years. Really crappy of them. Not sure what they're even talking about. No warnings or anything. I think because I mentioned another site they got pissed lol    
    • I now see that my wifi adapter doesn't work as it's Intel.  I purchased USB-AC53 Nano which works, but handoff, even with functioning Bluetooth and wifi doesn't work.  Suggestions?  
    • @Niresh is there any work around for graphics for the gt1030 on dell optiplex 760?
    • @Niresh - my apologies for the delay.  I didn't see this until now.  I've made quite a bit of headway and am up and running except for my wifi from what I can tell.  Is this something you can help with?  As to the specs:   https://www.dell.com/support/home/us/en/04/product-support/servicetag/6bx4y52/configuration   Thanks so much!
  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,613

    Latest File
    By Niresh

    193    2

×