Jump to content

Recommended Posts

Hi there all, 

 

I have successfully installed Niresh Mavericks 10.9 on my system. The system is running flawlessly.

 

My specs are - 

 

AMD FX - 4100 Quad Core 3.6GHz Processor

Gigabyte GA-78LMT-S2P Motherboard

Sapphire Radeon HD6450 1GB DDR3 GPU

4GB DDR3 RAM

500 GB WDC SATA Hard Disk Drive

 

Graphics acceleration is full automagically!

 

But................Yeah, there is a but. I have just one problem, and I think that's a major problem (may be a minor too, but to me it's a major) cause in every tutorial I have seen that everyone boots into Hard Drive after the installation. But I couldn't. I had to boot into USB first and then had to choose the Hard drive partition and entered the boot flags for booting into that partition. I didn't get the screen in the below mentioned link.

 

1400428101__region_capture_10.png

 

Everyones boot0: done is shown at the top left corner, but mines shows at the bottom left. And from there it directly goes into the apple logo screen. So if anyone having the same issue, but has a stable build, please let me know cause it's bothering me so much. 

Here is my build of Niresh Mavericks 10.9 - 

 

thumb_1400429250__niresh-mavericks.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys, the problem is bothering me so much. Niresh, please tell something buddy :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

I dnt understand ,you say is working flawlessly and then you said you cant boot to it normal.did you try reinstalling chameleon or clover bootloader to the os x Drive?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is that what u mean by can only boot to the os thru the usb?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I dnt understand ,you say is working flawlessly and then you said you cant boot to it normal.did you try reinstalling chameleon or clover bootloader to the os x Drive?

 

The system is running fine! I've just asked that everyone can boot into hard drive after the completion of installation and get to that red Niresh labeled screen. But my one boots directly to the harddrive, there is no Niresh labeled screen, that means I had to select the USB stick from boot option, then select the hard drive and inject the boot flags. In that way it works. But in every tutorial, I've seen that people boot into hard drive by selecting the hard disk in boot option for the first boot.

Did you get what I meant? I'm talking about this screen -

 

1400428101__region_capture_10.png

 

I never get this screen using chameleon. So to inject the boot flags, I had to boot into USB, then select hard drive and inject. After that nothing matters at all. Everything works fine. It was just my query that everyone get that Red Niresh labeled screen but why didn't I get that!

Thanks for the reply.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest InfamousSynergy

Install a boot loader, since your on AMD, use Chamleon 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Install a boot loader, since your on AMD, use Chamleon 

 

I've tried in that way, but Niresh theme didn't come up. I think that's a problem regarding AMD FX-4100. The theme came up in my friend's computer which is FX-4300. Again it may be because of my platform is 32-bit. Whatever, admin please close the topic cause it doesn't seem too much problem to me. Thanks guys. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest InfamousSynergy

I think you may be able to close it yourself :) Admins don't normally check topics so I dought it will be closed

Share this post


Link to post
Share on other sites

@, couldn't find a way to close the topic! Am I blind or something? :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alright! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Sierra installed without any issue, but cannot get GT620 to work. Installed Cuda and Webdriver and boots without issues, but home screen wallpaper disappears and screen becomes black. Is this card supported on Sierra?
    • I get this message no matter what I do, I've tried changing my SMBIOS to a newer model to no avail. Anyone no how to get the second install boot to work?
    • This is my first time doing Hackintosh. I've several other machines running Mac using UniBeast and Multi beast. I wanted to try Hackintosh Vanilla. So far, no luck. I followed the Guide and MacPwn Mojave Guide. 
    • Hello! I wanted to install MacOS High Sierra, but the SSD does not appear in Disk Manager. I have a Samsung Pro 840 250GB. Is there a Driver for Intel Gigabit 82579LM Network LAN for MacOS High Sierra?
    • This is my very first post and have looked around the forums to my question but I wasn't able to find the exact specifics that I need. This is my very first windows/mac dual boot project. I chose to attempt high sierra and I hope I am posting in the correct area. High Sierra seemed to be the newest that is possibly more stable than Mojave so I chose that. I'm reaching out to the more advanced builders and experienced people. I'm currently running Win 10 as of now and bought a separate SSD to install a macOS on. Before I invest time and energy into this. I'm wanting to get the best recommendations on what OS I should choose , if my hardware will be up for the task and my best plan of attack. I'll be honest I'm not ready to bang my head on the keyboard for hours. I've been there and done that.  My hardware was some of the best at its time in 2011 and I'm not 100% confident it will work with a more up to date macOS I'm also concerned about drivers for my GPU.  All input is welcomed   Here are my current specs:   CPU
          Intel Core i7 2600 @ 3.40GHz    28 °C
          Sandy Bridge 32nm Technology
      RAM
          8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 668MHz (9-9-9-24)
      Motherboard
          ASUSTeK Computer INC. CG8350 (LGA1155)    26 °C
      Graphics
          NS-24E730A12 (1842x1036@60Hz)
          1023MB NVIDIA GeForce GTX 560 Ti (NVIDIA)    31 °C
      Storage
          3726GB Western Digital WDC WD40EFRX-68N32N0 ATA Device (SATA )    25 °C
          111GB PNY CS900 120GB SSD ATA Device (SATA (SSD))    33 °C
          931GB Seagate ST31000528AS ATA Device (SATA )    30 °C
          3726GB Western Digital WDC WD40EFRX-68N32N0 ATA Device (SATA )    27 °C
      Optical Drives
          HL-DT-ST BD-RE BH12LS35 ATA Device
      Audio
          NVIDIA High Definition Audio 
  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,612

    Latest File
    By Niresh

    184    2

×