Jump to content
Tobiasize

issue with lenovo y410p, pls help me!

Recommended Posts

As I said in the title I've got a lenovo y410p with 

  • intel 4th gen core i7
  • 8gb of ram

I've  tried to in store hackintosh through a USB few months ago and it didn't work completely since i manage to get to the phase with a Apple logo but 1 sec later the screen turns black. Fortunately, the laptop still run perfectly fine. 

Lastly just to mention that I have the some problem when i tried to install ubuntu which doesn't work as well. I've also contacted lenovo and they said they would restrict user to install any other OS.

Dose anyone know how to fix this? 

THX

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Tobiasize its not the problem with your laptop boot with Mavericks or Mountain Lion with the boot flag -v and post  a picture

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ so i should post a picture of what? the moment before it turns to black screen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Tobiasize Backup Graphics Extensions while Installing or you can follow this guide 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest InfamousSynergy

Go into the bios and Enable HPET and change sata mode to AHCI

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.66 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×