Jump to content

Recommended Posts

Hi all, I have sucesfully installed Maverick on my pc and all things works great except ethernet. It's onboard atheros gigabit ar8171 network card. Maybie someone has kext for it or knows how to fix it? Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have a quick look here.http://www.insanelymac.com/forum/topic/293622-laptop-lenovo-ideapad-y510p-109-mavericks/page-3The user has the same chipset as you have and he got it working, maybe you can find the right kext in his file he posted.Let us know!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks I fixed it myself before your post  :D Now I have fully working hackintosh, big thanks Niresh (because I have no luck with previous versions of Niresh OSX). Oh and I fixed etherned by installing Atheros kext (I don't remember from where I downloaded that, when I'll remember, I will put that kext here so other people with same card can get their network working).

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have ASROCK Z77 Performance Fatal1ty and I have problem with Broadcom57781.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gaming motherboards have very poor hackintosh support, so nothing to do with that

Share this post


Link to post
Share on other sites

I need help guys. Because a new CPU i needed to reinstall Mavericks. Now I cant get the Network become working like before.

 

I installed the IONetworkingfamilykext like before with Kextwizzard, but now if I press + (add Network) nothing happens

In the Systemprofil there is no Networkcard detected. And Location in Network Settings is empty too

 

Does some one know how to fix this?

 

Specs: / Mavericks by Niresh Updated to 10.9.1 

 

AMD FX 6300 (before Phenom 945)

HD 7950

Asrock Extreme 3 990FX

 

NETWORK CHIP Brodcom 57781

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have ASROCK Z77 Performance Fatal1ty and I have problem with Broadcom57781.

wich version of bios are u using?

Share this post


Link to post
Share on other sites

im using Hackintosh 10.10.1 yosemite zone

intalled on laptop HP Pavilion g4 1001tx and succes.

but my ethernet always request time out

Configure IPv4 using DHCP and already got IP from my router and still no internet  :angry:

i cant work without internet.

maybe someone have the solution here

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there have same problem with the Mavericks and i have a Motherboard from Asus z87-c ethernet driver is Realtek LAN V10.9.422.2016 need help dont know how to delete the old kext file and put the new one on

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • I get this message no matter what I do, I've tried changing my SMBIOS to a newer model to no avail. Anyone no how to get the second install boot to work?
    • This is my first time doing Hackintosh. I've several other machines running Mac using UniBeast and Multi beast. I wanted to try Hackintosh Vanilla. So far, no luck. I followed the Guide and MacPwn Mojave Guide. 
    • Hello! I wanted to install MacOS High Sierra, but the SSD does not appear in Disk Manager. I have a Samsung Pro 840 250GB. Is there a Driver for Intel Gigabit 82579LM Network LAN for MacOS High Sierra?
    • This is my very first post and have looked around the forums to my question but I wasn't able to find the exact specifics that I need. This is my very first windows/mac dual boot project. I chose to attempt high sierra and I hope I am posting in the correct area. High Sierra seemed to be the newest that is possibly more stable than Mojave so I chose that. I'm reaching out to the more advanced builders and experienced people. I'm currently running Win 10 as of now and bought a separate SSD to install a macOS on. Before I invest time and energy into this. I'm wanting to get the best recommendations on what OS I should choose , if my hardware will be up for the task and my best plan of attack. I'll be honest I'm not ready to bang my head on the keyboard for hours. I've been there and done that.  My hardware was some of the best at its time in 2011 and I'm not 100% confident it will work with a more up to date macOS I'm also concerned about drivers for my GPU.  All input is welcomed   Here are my current specs:   CPU
          Intel Core i7 2600 @ 3.40GHz    28 °C
          Sandy Bridge 32nm Technology
      RAM
          8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 668MHz (9-9-9-24)
      Motherboard
          ASUSTeK Computer INC. CG8350 (LGA1155)    26 °C
      Graphics
          NS-24E730A12 (1842x1036@60Hz)
          1023MB NVIDIA GeForce GTX 560 Ti (NVIDIA)    31 °C
      Storage
          3726GB Western Digital WDC WD40EFRX-68N32N0 ATA Device (SATA )    25 °C
          111GB PNY CS900 120GB SSD ATA Device (SATA (SSD))    33 °C
          931GB Seagate ST31000528AS ATA Device (SATA )    30 °C
          3726GB Western Digital WDC WD40EFRX-68N32N0 ATA Device (SATA )    27 °C
      Optical Drives
          HL-DT-ST BD-RE BH12LS35 ATA Device
      Audio
          NVIDIA High Definition Audio 
    • Hi! Everything seems to install ok, but after reboot, it just says Disk Booth Failure Insert system disk and press enter.. Don't have a clue about what can I do!   Francisco
  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,612

    Latest File
    By Niresh

    183    2

×