Jump to content
Sign in to follow this  
rcookenc

Need Help/ Boot Loop /gigabyte-Amd Combo

Recommended Posts

I am trying to install either mavericks or mountain lion and about 10 secs after I choose to load the Niresh loader, it simply reboots. I have tried using -v flag to see if I can get any info and it doesn't stop at any kernel panic, it just keeps rebooting.

 

My setup:

 

Gigabyte board - MA785GM-US2H  v.3   onboard ATI Radeon HD 4200

AMD 9850  Quad core Phenom 2  CPU

 

My MB settings does not list HPET as 32 or 64 bit, but rather Enable or Disable-I have tried both ways.  I have ACHI choosen as it list in the generic install giude.  Install ISO was downloaded and burned to DVD via ImgBurn as recommended. 

 

Any help would be appreciated, thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,635
    • Total Posts
      29,710
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...