Jump to content
buel2

kernel panic after update 10.9.2

Recommended Posts

i have successful install niresh marverick on amd athlon 7750.

i try to install 10.9.2 combo update but have no luck. 

 what should i do to make it work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@buel2 you have to replace the kernel amd wont boot with vanilla kernel

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have replace the kernel with kernel that you post in the 10.9.2 update. Sorry for bad english

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi buel2 and sory if my english is not so good.

I have successfully updated from 10.9.0 to 10.9.2 and fully functional with this configuration:

 

AMD Phenom II x4 925

Gigabyte ma770t-ud3

8GB 1600 DDR3

Gainward GT240

sata WD 320G with windows 8 installed

sata WD 1T with Mavericks

 

I backed up only 3 kexts from 10.9.0 : System.kext, AppleMatch.kext, Sandbox.kext from System/Library/Extensions

and put them together with "match_kernel" in one folder on desktop, after that i installed combo update 10.9.2 and rebooted into windows 8. With program "mac drive" from windows i go to mac partition and put this 3 kext that i backed up on desktop in 

System/Library/Extensions with replacing files, and mach_kernel in root of drive alsou with replacing file. I rebooted again but this time from my USB flash with Nireshs Mavericks installation, started disk utility and repaired permissions for mac drive.

Reboot again this time from mac partition and with flags -x -v. When i get to desktop just run kext wizard to repair permissions and after that rebooted normal in 10.9.2 with everything working perfectly

Kernel "AMD 10.9/10.9.1/10.9.2 kernel, with SSE3 and opemu Version R6" was not so good for my spec, i had some graphic glitches so i used this kernel that works perfectly for me:    http://speedy.sh/fyQ3k/mach-kernel

 

Hope this help

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • I don't think the ten series work yet on Mojave, I have a Ryzen with a GTX 1050 and I'm staying in High Sierra for now.
    • Hardware Information CPU Intel Core i7 6800K @ 3.40GHz Broadwell-E/EP 14nm Technology RAM 32.0GB G.Skill Trident Z @ 1599MHz (15-15-15-35) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. X99-Ultra Gaming-CF (SOCKET 0) Graphics 2047MB NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB (MSI)
      I have tried High Sierra and Sierra with no good luck. I had it installed once before but the issue was I couldn't boot into it, of course, lol.   Now I can't seem to get the installer to boot, but can get to the bootloader to enter flags. I've tried npci=0x2000  nv_disable=1 -v -f -x which ends up just crashing the thing and it says it's exiting.    I'm really trying to get this to work, I'm sick of Windows always having updates and dumb issues. My timezone won't even work right lol What?    Please let me know what other info you need so I can get this loaded!   PS: Tonymac banned me for discussing "illegal distributions" or using one or some crap like that... was a member for like 5 years. Really crappy of them. Not sure what they're even talking about. No warnings or anything. I think because I mentioned another site they got pissed lol    
    • I now see that my wifi adapter doesn't work as it's Intel.  I purchased USB-AC53 Nano which works, but handoff, even with functioning Bluetooth and wifi doesn't work.  Suggestions?  
    • @Niresh is there any work around for graphics for the gt1030 on dell optiplex 760?
    • @Niresh - my apologies for the delay.  I didn't see this until now.  I've made quite a bit of headway and am up and running except for my wifi from what I can tell.  Is this something you can help with?  As to the specs:   https://www.dell.com/support/home/us/en/04/product-support/servicetag/6bx4y52/configuration   Thanks so much!
  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,613

    Latest File
    By Niresh

    193    2

×