Jump to content
Sign in to follow this  
Streder

Install Lock-Up - Bluetooth Issue?

Recommended Posts

Hello Friends!

 

I started the install on my machine which has an AMD FX8150 and Asus M5A97 R2.o motherboard, and the installation froze at this point:

 

[iOBlueToothHCIController][searchForTransportEventTimeOutHandler}--Missing Bluetooth Controller Transport!

 

And that is as far as I get.

 

I read in another forum that using -f and npci=0x2000 helped, but those were Intel machines.

 

any help would be greatly appreciated.

 

Steven

Share this post


Link to post
Share on other sites

I will try to get a picture for you - just before that - there are 2 lines that load the USB parameters. 

 

More soon,

 

S

Share this post


Link to post
Share on other sites

Having the same problem I believe, I have taken a picture of it. Tried amd and amd64 kernels same results.

 

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, i have the same problem, it has something to do with the GPU. I can't get it to work either.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem except it says disk3s2 0x3e8 undefined , before saying that the Bluetooth controller My machine : i5 3550 Asus p8h77m 8gb ddr3 1600 Nvidia 430 gt I tried -f -v -x -ncpci cpus=1 no success , but I have 10.8.5 running without problems from the first time didn't have to use boot flags or anything to install .

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have same problem.. I'm get stuck in this line too, and I try type cpus=1 and nothing happens it's stuck just like last time ....any idea how to solve this problem ??Maybe is the partition on disc form windows ... I do not know ... :mellow:

I dont any problem to install ml 10.8.2

 

 

My Spec:Gigabyte GA-PH67-DS-B3Intel Core i7-26008 GB DDR MEMGigabyte HD6850 1024  MB2 x HDD Segate 1 TBOS WIN 8.1 and OS X ML 10.8.2 Niresh 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please can you guys share your brand and type of videocard with us??

 

Mine is : Asus Geforce GTX 660

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok everybody!

 

First of all, please download the new Mavericks .dmg file...it has been updated.

This tip came from Niresh himself!

 

If the problem is still there we will try to resolve it from there.

 

So, head over to the download section en re-download!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...