Jump to content
  • 0
Fredrik Pettersen

OS X 10.9 Mavericks + NVIDIA GeForce GTX670, lag issues and letterboxing

Question

Hello.

 

I recently installed OSX alongside my Win 8.1. Everything is working fine except for my graphics card.

http://imgur.com/a/UUOcj

 

This picture is when I put GraphicsEnabler=No

If I set GraphicsEnabler=Yes it will say "NVIDIA GeForce GTX 670", but then it says 0MB video memory.

 

I can't choose any resolutions either, the way I got 1080P is from using multibeast to force it. But even then I still have black borders all around my monitor (which is 24" benq 120hz).

 

Does anyone have any idea on what I can do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Bumping this and adding speccs if that helps:

i7 2600k

asus p8z77-v deluxe

gtx 670

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,613

    Latest File
    By Niresh

    190    2

×