Jump to content
TNTS

Can I install this on an AMD A4-5300?

Recommended Posts

My setup is a Trinity AMD APU build.

 

AMD A4-5300

AMD Radeon HD 7480D (IGP)

Gigabyte GA-F2A75M-HD2

4 GB RAM

Realtek HD ALC887/ALC88B Audio Codec

 

If there are any other things needed please tell me

Share this post


Link to post
Share on other sites

You would probably have to try but maybe not succeed because the AMD is not all that really supported !

Koranny

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm... are there kexts for my setup? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

once you successfully install OSX then you can worry about the finding the kexts :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

So far nothing. I issued -amd -v -nossse3bit and nothing. What boot flags would you suggest I try? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

try and download the new released 10.8.5 from niresh and let us know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

try and download the new released 10.8.5 from niresh and let us know.

Nope nothing. Its stuck on Loading.. extensions.mkext What I did notice was the fact that it kept on loading mach_kernel even though I've put amd or amd64 in BootArg on the options. At least it didn't instantly reboot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

have you try downloading AMD BOOT ISO ?and burn it to a disk .have you try that also?

Share this post


Link to post
Share on other sites

have you try downloading AMD BOOT ISO ?and burn it to a disk .have you try that also?

How would I use it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you give me a link to the Boot CD? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have 

AMD A4-4000

AMD Radeon HD 7480D (IGP)

MB Gigabyte F2A68HM-DS2

I successfully installed OS X Mavericks 10.9 with USB

Every Thing Fine except Graphics and I still try to find out way to fix it

Share this post


Link to post
Share on other sites

First, I see a lot of different answers in this thread. 

 

Niresh has included kexts for AMD, that work best with the LATEST VERSION, which is Yosemite 10.10.1.

 

Get the .DMG file, burn it with Transmac, and boot up. Use the flags -v and /amd to boot into the system and install. If you get hangups/kernel panics, post pictures in the appropriate subforum for me to help you out with.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • I don't think the ten series work yet on Mojave, I have a Ryzen with a GTX 1050 and I'm staying in High Sierra for now.
    • Hardware Information CPU Intel Core i7 6800K @ 3.40GHz Broadwell-E/EP 14nm Technology RAM 32.0GB G.Skill Trident Z @ 1599MHz (15-15-15-35) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. X99-Ultra Gaming-CF (SOCKET 0) Graphics 2047MB NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB (MSI)
      I have tried High Sierra and Sierra with no good luck. I had it installed once before but the issue was I couldn't boot into it, of course, lol.   Now I can't seem to get the installer to boot, but can get to the bootloader to enter flags. I've tried npci=0x2000  nv_disable=1 -v -f -x which ends up just crashing the thing and it says it's exiting.    I'm really trying to get this to work, I'm sick of Windows always having updates and dumb issues. My timezone won't even work right lol What?    Please let me know what other info you need so I can get this loaded!   PS: Tonymac banned me for discussing "illegal distributions" or using one or some crap like that... was a member for like 5 years. Really crappy of them. Not sure what they're even talking about. No warnings or anything. I think because I mentioned another site they got pissed lol    
    • I now see that my wifi adapter doesn't work as it's Intel.  I purchased USB-AC53 Nano which works, but handoff, even with functioning Bluetooth and wifi doesn't work.  Suggestions?  
    • @Niresh is there any work around for graphics for the gt1030 on dell optiplex 760?
    • @Niresh - my apologies for the delay.  I didn't see this until now.  I've made quite a bit of headway and am up and running except for my wifi from what I can tell.  Is this something you can help with?  As to the specs:   https://www.dell.com/support/home/us/en/04/product-support/servicetag/6bx4y52/configuration   Thanks so much!
  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,613

    Latest File
    By Niresh

    193    2

×