Im Getting Low Resolution And Glitchy Graphics - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Im Getting Low Resolution And Glitchy Graphics Jump to content
Rabhishek Abhishek

Im Getting Low Resolution And Glitchy Graphics

Recommended Posts

Pls help my actual screen resolution is 1366×768 but in mavericks there is only 1020×720and i cant change it, and graphics is glitchy and I can only see 3mb vram in about Mac

My specs:

AMD A8 5550m

Radeon HD 5550g(integrated) 8570m(2gb Dedicated)

8gb ram

Plz help Guys!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Rabhishek Abhishek have you tried graphics enabler ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Yeah I have Tried GraphicsEnabler=Yes boot flag but nothing changed

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Rabhishek Abhishek

 
Try this file & may work im not sure

Share this post


Link to post
Share on other sites

@

Tried It But Didnt Work ,Plz Any Other Solution?

Share this post


Link to post
Share on other sites

May be it will work if you try any files from Mountain Lion 10.8.2 

but i dont have those kexts now 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Niresh 

Is There Any Other Kext Or Something Else That Can Enable My Graphics Card And Fix My Resolution And Graphics Problem?

Please Help!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting July 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $17.91 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • @svpsl08 Your images don't work and post your specs as text don't share images, Have you tried installing High Sierra?
    • @nemirnooko Use VoodooHDA 2.7.4
    • Hey guys, this is my first post on this forum.   I've installed High Sierra on my box.   These are my settings:   Intel Core i5 3570k (Intel HD 4000) MSI Z77A-G41 8GB RAM 120GB SSD + 1TB HDD   I'm using an HDMI cable with a monitor resolution 1920x1080   Everything is working fine... I've got my LAN working after installing some kexts.   But now I can't have my VGA working properly (some glitches and slowdowns).   I've tried alot of things that I've found on the internet, like changing config.plist on Clover with some different settings. But nothing worked for me... even youtube videos showing how to get it to work...   Can you guys help me please?   Thanks!
    • 1--> https://photos.google.com/photo/AF1QipM62-Ht1JeeKXUn6BS-HM-cD4zgo3FxRpj8oOpD   2-->https://photos.google.com/photo/AF1QipNpz7cJKAi4ppNC3HAMlhL1ZfdCGmxyq-MgmNw5 system configuration link-->  1-->https://photos.google.com/photo/AF1QipMk1174nfxqu3HEBS004g-644jFbWhkRspjllDb 2-->https://photos.google.com/photo/AF1QipMcZd0YSTq2VNbzzI4zplay-S2fqT2NThWKPJ6g   Please help me to install hackintosh on my laptop   Thanks   
    • Hi You might use Apple Disk Utility to clone the disk. May be you must  write a disk image of your Startup disk first. Carbon CopyCloner will do it too ( EVEN IF THE DISK IS IN USE). Then you must install Clover on the Disk and copy the contents of the efi Partition of your startup dist to the Clone. Voila thats it.
  • Download Statistics

    • Files
      850
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,586

    Latest File
    By Niresh

    984    0

×