Jump to content
Mr_Bartek

E7300 reboot after Starting Darwin x86_64

Recommended Posts

Hey,

 

I downloaded the newest Niresh 10.9 from this site and used the dmg to make a bootable USB device. I've changed the BIOS settings and the computer recognises the USB ok. When I try to boot from the USB drive, the installation loads up until Starting Darwin x86_64 and then the computer reboots.

 

My specs:

 

Gigabyte GA-EP35-DS3

Intel E7300 2.66GHz@3.10GHz

OCZ XTC Gold DDR2 800MHz@930MHz 2x2GB

XFX ATI Radeon HD 6870

 

The flags I used to boot were: -v GraphicsEnabler=y

 

Could somebody help out here? No matter what flags I use, the computer will always reboot upon Darwin x86_64 message.

 

Regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,654
    • Total Posts
      29,758
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...