Jump to content

Recommended Posts

I am getting installation failed error pls tell me how to fix it

 

My Laptop Specs: 

AMD A8 5550m

Radeon HD 5550g+8570m

8GB Ram

 

1398679686__img_20140428_142202.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Rabhishek Abhishek

 

So you finaly managed to boot? ;)

 

BIOS is set for OSX as per guide?

 

Any USB device plugged in while installation like printer/webcam/modem ?

 

Reset BIOS to as factory defaults. Then change SATA -> AHCI, Legacy USB support -> Yes, Secure Boot -> No

 

Remove all USB devices connected to PC, even extra HDD/SSD which are not needed right now.

 

Try again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Rabhishek Abhishek

 

So you finaly managed to boot? ;)

 

BIOS is set for OSX as per guide?

 

Any USB device plugged in while installation like printer/webcam/modem ?

 

Reset BIOS to as factory defaults. Then change SATA -> AHCI, Legacy USB support -> Yes, Secure Boot -> No

 

Remove all USB devices connected to PC, even extra HDD/SSD which are not needed right now.

 

Try again.

@Aman 

 

Yeah Bro Your Method Finally Helped me to boot

 

nothing connected to any usb port 

 

And what device i have to check in at customize option(Macmini,macbookpro,etc)(i checked macpro)

is this what causing the installation fail?

 

or any other issues?

 

currently trying again

 

Can i connect laptop charger(but i wasnt connected during the time of above installation)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Charger is not a problem unless its not the original. Also sometimes repaired laptop using non-original hardwares (like screen, cheap RAM) may cause this fault.

 

Why do you touch configuration at all at first place?

 

Dont touch the configuration till you are not sure what and why are you doing and what effect it will cause.

 

Regards.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Charger is not a problem unless its not the original. Also sometimes repaired laptop using non-original hardwares (like screen, cheap RAM) may cause this fault.

 

Why do you touch configuration at all at first place?

 

Dont touch the configuration till you are not sure what and why are you doing and what effect it will cause.

 

Regards.

Yeah Bro Using orginal charger and the laptop is brand new(purchased 2 weeks ago)

 

so i must not change anything in customise menu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Till not advised so, or you are sure why are you doing it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bro suscessfull installed maverics in my laptop but sound,wifi not working and graphics is glitchy and shows only 3mb graphics in about this mac

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Rabhishek Abhishek

Download post installation tools like Slytherin or Multibest and install sound fix/solution or as the name says.

 

WiFi will not work and you had to know it before hand. You just jumped into the Hackintosh without reading? WiFi only works for just an specific Atheros WiFi card.

 

First get the sound. Graphics will be dealt later.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Rabhishek Abhishek

Download post installation tools like Slytherin or Multibest and install sound fix/solution or as the name says.

 

WiFi will not work and you had to know it before hand. You just jumped into the Hackintosh without reading? WiFi only works for just an specific Atheros WiFi card.

 

First get the sound. Graphics will be dealt later.

@

Got the Audio working and yes I know WiFi will not work but its not a problem as I can tether my android phone to get internet connection now the only issue is graphics

Just created a new thread about this problem: https://www.hackintoshzone.com/topic/2538-im-getting-low-resolution-and-glitchy-graphics/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • I get this message no matter what I do, I've tried changing my SMBIOS to a newer model to no avail. Anyone no how to get the second install boot to work?
    • This is my first time doing Hackintosh. I've several other machines running Mac using UniBeast and Multi beast. I wanted to try Hackintosh Vanilla. So far, no luck. I followed the Guide and MacPwn Mojave Guide. 
    • Hello! I wanted to install MacOS High Sierra, but the SSD does not appear in Disk Manager. I have a Samsung Pro 840 250GB. Is there a Driver for Intel Gigabit 82579LM Network LAN for MacOS High Sierra?
    • This is my very first post and have looked around the forums to my question but I wasn't able to find the exact specifics that I need. This is my very first windows/mac dual boot project. I chose to attempt high sierra and I hope I am posting in the correct area. High Sierra seemed to be the newest that is possibly more stable than Mojave so I chose that. I'm reaching out to the more advanced builders and experienced people. I'm currently running Win 10 as of now and bought a separate SSD to install a macOS on. Before I invest time and energy into this. I'm wanting to get the best recommendations on what OS I should choose , if my hardware will be up for the task and my best plan of attack. I'll be honest I'm not ready to bang my head on the keyboard for hours. I've been there and done that.  My hardware was some of the best at its time in 2011 and I'm not 100% confident it will work with a more up to date macOS I'm also concerned about drivers for my GPU.  All input is welcomed   Here are my current specs:   CPU
          Intel Core i7 2600 @ 3.40GHz    28 °C
          Sandy Bridge 32nm Technology
      RAM
          8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 668MHz (9-9-9-24)
      Motherboard
          ASUSTeK Computer INC. CG8350 (LGA1155)    26 °C
      Graphics
          NS-24E730A12 (1842x1036@60Hz)
          1023MB NVIDIA GeForce GTX 560 Ti (NVIDIA)    31 °C
      Storage
          3726GB Western Digital WDC WD40EFRX-68N32N0 ATA Device (SATA )    25 °C
          111GB PNY CS900 120GB SSD ATA Device (SATA (SSD))    33 °C
          931GB Seagate ST31000528AS ATA Device (SATA )    30 °C
          3726GB Western Digital WDC WD40EFRX-68N32N0 ATA Device (SATA )    27 °C
      Optical Drives
          HL-DT-ST BD-RE BH12LS35 ATA Device
      Audio
          NVIDIA High Definition Audio 
    • Hi! Everything seems to install ok, but after reboot, it just says Disk Booth Failure Insert system disk and press enter.. Don't have a clue about what can I do!   Francisco
  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,612

    Latest File
    By Niresh

    183    2

×