Jump to content
Panos_video

Mavericks 10.9.2 issues after succesfull installation....??

Recommended Posts

Good day/Evening to everyone.

 

Thank you for the wonderfull work you have done for gining us this awesome version to the Pc.

I have already installed The version 10.9.2 to my hard disk and everything was ok except some issues that i am going to refer:

1) The Sound  I have to power up/shut down many times untill i see the loudspeaker (not grayed out) appears as an indication that the sound is ok.

I downloaded the "All in one solution" for Audio but it is still not fixed.

2) Everything else was absoloutely fine , when i decided to clone the Hard drive using Carbon copy cloner. The procedure ended succesfully, and i run afterwards from Multibeast the Chimera Installer, and installed it onto  the cloned hard disk, otherwise the Osx would not boot.

Since that time the performance is completely luggish on both hard drives, the respone is very slow, and the system hungs all the time.

Once more i decided to do everything from the begining but this time i used an SSD disk the Intel 330 which is very fast when working win7x64 Pro.

The procedure was succesfull one more time but the performane is still very poor.

I followed the instructions of a video showing the exact procedure but nothing changed.

The system hungs suddenly without a reason, i can move the mouse around the 2 monitors, but i can not click on any icons-folders.

The first time when everything was ok, i exported an mp4 in HD with FcpX, rendered many clips with Motion 5, and decoded 12 SD clips with Juicer 3 all at the same time. In the meanwhile i was downloading a file, and the Youtube was also showing a videoclip.

The used ram reached the 12Gb fro 16Gb totaly and it never stucked...When i decided to clone the hard disk and....i described above.

Forgive me if i have written something that you dont understand please let me know so that i can explain it better.

Please Help me if you can.

Thank you in advance.

This is my Pc

 

MOTHERBOARD GIGABYTE Z68XP-UD3P

CPU                       INTEL CORE I7 2600K@3.4Ghz

RAM                       Corsair 4x4Gb @1600 Mhz

HDISK                     SSD Intel 330 180Gb

VGA                         Nvidia Geforce GTX460 2Gb Ram @256 bit

Ps                             Hiper 880w

DVDRW                     samsung

MONITORS                LG IPS 235BN (X2) DVI CONNECTIONS USED

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Has anyone managed to run the atheros 9485 run on Mojave? I even managed to make him recognize, but he can not find any network.
    • Hello everyone  I have installed High Sierra and updated to 10.13.6 before installing nVidea web drivers. After everything was installed (Kexts and the driver) everything booted fine. Graphics worked perfectly. My onboard USB did not work but I have some generic NEC USB 2.0 card that works fine. After a reboot later in the day, I had a weird kernel panic. It spit out strings no longer than 30 charters and then proceeded to reboot. I have not seen this type of panic . This happened when using the onboard USB 3.0 controller but was fixed by removing the device. But now I'm not sure what caused this. I have reinstalled about 15 times already. Here are my specs: ASUS B150 Plus D3 Intel Pentium G4400 ZOTAC GeForce GTX 1050 2GB WD Blue 500GB HDD 8GB Ram Some generic wireless card (That works) Thanks -T
    • did you know the RX580 sapphire works out of the box to get it to work just let the pc go to sleep and thin wake it up make sure all monitors are hooked  up before you boot up the system. let me know how it works for you. here is the specs of my machine    HP Z800 2 x 3.07 GHz 6-Core Intel Xeon 16 GB 1333 MHz DDR3 Radeon RX 580 8192 MB 2 monitors and a 60 inch samsung uhd tv   thank you all for reading my post I have ben working in apple products for years and hackintosh from the beginning .
    • (MAC & PC) macOS Multi Boot USB Project [KEAL-kealOS’es] – Kemal ALKIN – RAW Image   Support – Apple Macintosh | PC (CLOVER Bootloader/Önyükleyicisi UEFI & Legacy BIOS) – Destekler. SSD NVME & SSD TRIM Desteği / Support : CLOVER | Apple Macintosh (SSD Trim Terminal.app Command: “sudo trimforce enable“) (Kernel & Prelinkedkernel) AMD / Ryzen CPU (İşlemci) | Intel CPU (İşlemci) Native/Doğal Destekler – Support macOS versions/sürümleri: (MBR: Master Boot Record – GPT: Guid Partition Table) Mavericks 10.9.5 – MBR & GPT (AMD/Ryzen + Intel Native) Yosemite 10.10.5 – MBR & GPT (AMD/Ryzen + Intel Native) EL Capitan 10.11.6 – MBR & GPT (AMD/Ryzen + Intel Native) Sierra 10.12.6 – MBR & GPT (AMD/Ryzen + Intel Native) High Sierra 10.3.3 – GPT (Stable AMD/Ryzen + Intel Native) High Sierra 10.13.6 – GPT (AMD/Ryzen Test + Intel Native) Mojave 10.14.1 – GPT (Intel Native)   Needs/Gerekenler: 64GB/64GB+ USB | 7-Zip/WinRAR | Win32DiskImager/Transmac   Download / İndir : GoogleDrive  
    • @Niresh - any chance you can help?
  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,610

    Latest File
    By Niresh

    164    2

×