Niresh Kernel Panic After Installation (Boot Loop) - Troubleshooting - Hackintosh Zone Niresh Kernel Panic After Installation (Boot Loop) Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
rpgall

Niresh Kernel Panic After Installation (Boot Loop)

Question

Hey guys,

After i installed Niresh 10.8.5 i got the following kernel panic after i rebooted and tried to launch Niresh via the Bootloader from the installer USB.

Posted Image

I already tried bootflags like graphicsenabler and -x

Maybe its important that there is also Windows 8 on this PC

This are my specs:

Z68AP-D3

I7 2700k

ATI 7850

16 GB Ram

I hope someone of you can help me fix this annoying problem! Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Its Very Simple Make a USB Chameleon Using BootDiskUtility or

Use The Same USB but Remove The Kernel Flags on Clover Just Add -v

or If You Use Chameleon boot with -F -v GraphicsEnabler=Yes

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thank you Niresh, awesome!

 

Now i'm stuck on 3 other problems:

 

I didn't managed to get the chameleon bootloader to  work, so i have no working bootloader anymore, except the usb stick with OSX 10.8.5. I tried to install it manually and with the chameleon wizard, after this i got only a boot 0: GPT - done error. I also don't know if chameleon is able to boot Windows 8 again or if i must look for another way. This is my SSD disk where both systems are installed:

 

 

dev/disk1
   #:                       TYPE NAME                    SIZE       IDENTIFIER
   0:      GUID_partition_scheme                        *128.0 GB   disk1
   1:                        EFI                         209.7 MB   disk1s1
   2:                  Apple_HFS                         64.0 GB    disk1s2
   3:                  Apple_HFS OSX                     63.5 GB    disk1s3
 
I'll hope i find a way, because i really need both operation systems.
 
 
The second problem is that the 7850 ATI Radeon is the only 7xxx Card without native support, so i don't have any graphic acceleration, if i for example open a new tab in Safari, it is going crazy.. :)
 
I already tried to install this kext with the kext wizard, but i doesn't figured out, why it still doesnt work.. 
 
Also i didn't managed to get my sound working.. 
 
So if someone can help me also to fix this 3 little but big problems, i would be very happy.
 
Thank you. :-)
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting July 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $17.91 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      850
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,586

    Latest File
    By Niresh

    936    0

×