Niresh 10.8.2 and 10.9 installation problem - Hackintosh Mountain Lion - Hackintosh Zone Niresh 10.8.2 and 10.9 installation problem Jump to content
Lukáš Prášil

Niresh 10.8.2 and 10.9 installation problem

Recommended Posts

Good day to everybody.I have one problem with my installation with niresh 10.8.2 or 10.9 os x.When i start booting from dvd to enter installation with parameters amd -v -x graphicsenabler=yes npci=0x2000 it will stuck on line "bootcache.playlist 2 no such file or directory".Is there some way how can i enter the installation?
i have already set bios to AHCI.
Here is my Specs:

        CPU
            AMD Athlon 7850 Black Edition    28 °C
            Kuma 65nm Technology
        RAM
            4,00GB Dual-Channel DDR2 @ 400MHz (5-5-5-18)
        Motherboard
            Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA770-UD3 (Socket M2)    40 °C
        Graphics
            CGT 2010 (1680x1050@60Hz)
            1023MB NVIDIA GeForce GTX 560 (Gigabyte)    42 °C
        Storage
            298GB Western Digital WDC WD3200AAKS-00SBA0 ATA Device (SATA)    35 °C
        Optical Drives
            HL-DT-ST DVDRAM GSA-H66N ATA Device
            TULKZ 5EN4PMV4L2Z SCSI CdRom Device
        Audio
            High Definition Audio

        Ethernet

            Realtek RTL8168C(P)/8111C(P)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting July 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $17.91 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • @svpsl08 Your images don't work and post your specs as text don't share images, Have you tried installing High Sierra?
    • @nemirnooko Use VoodooHDA 2.7.4
    • Hey guys, this is my first post on this forum.   I've installed High Sierra on my box.   These are my settings:   Intel Core i5 3570k (Intel HD 4000) MSI Z77A-G41 8GB RAM 120GB SSD + 1TB HDD   I'm using an HDMI cable with a monitor resolution 1920x1080   Everything is working fine... I've got my LAN working after installing some kexts.   But now I can't have my VGA working properly (some glitches and slowdowns).   I've tried alot of things that I've found on the internet, like changing config.plist on Clover with some different settings. But nothing worked for me... even youtube videos showing how to get it to work...   Can you guys help me please?   Thanks!
    • 1--> https://photos.google.com/photo/AF1QipM62-Ht1JeeKXUn6BS-HM-cD4zgo3FxRpj8oOpD   2-->https://photos.google.com/photo/AF1QipNpz7cJKAi4ppNC3HAMlhL1ZfdCGmxyq-MgmNw5 system configuration link-->  1-->https://photos.google.com/photo/AF1QipMk1174nfxqu3HEBS004g-644jFbWhkRspjllDb 2-->https://photos.google.com/photo/AF1QipMcZd0YSTq2VNbzzI4zplay-S2fqT2NThWKPJ6g   Please help me to install hackintosh on my laptop   Thanks   
    • Hi You might use Apple Disk Utility to clone the disk. May be you must  write a disk image of your Startup disk first. Carbon CopyCloner will do it too ( EVEN IF THE DISK IS IN USE). Then you must install Clover on the Disk and copy the contents of the efi Partition of your startup dist to the Clone. Voila thats it.
  • Download Statistics

    • Files
      850
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,586

    Latest File
    By Niresh

    984    0

×