Jump to content
Fabrizio Gherardi

Help with Ati 7850 and Wifi

Recommended Posts

Hi guys! I studied a lot before installing niresh maverick. I managed to make a clean install without errors, everything is right but i can't get working my Usb Wifi and my ATI 7850 2GB. I took a lot of kext on this website for my ati, everyone says that works but not for me, i install that with kext wizard and fix permissions and cache everytime. I have GraphicsEnabler=No on the list, i know that is right. 

 

For the Wifi, i have three adapters, noone works. I have an atlantis pci-e, a ralink usb that i use with windows (i used the mac os drivers, ralink utility got installed but nothing opens or working) and another usb wifi TP-LINK TL-WN321G. I tried even all-in one network solution but nothing happens. Anyone can help me? :(

 

Thanks!

 

My Hardware:

 

Intel I5 3550

16Gb Ram 1600mhz

Ati 7850 2GB

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • I don't think the ten series work yet on Mojave, I have a Ryzen with a GTX 1050 and I'm staying in High Sierra for now.
    • Hardware Information CPU Intel Core i7 6800K @ 3.40GHz Broadwell-E/EP 14nm Technology RAM 32.0GB G.Skill Trident Z @ 1599MHz (15-15-15-35) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. X99-Ultra Gaming-CF (SOCKET 0) Graphics 2047MB NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB (MSI)
      I have tried High Sierra and Sierra with no good luck. I had it installed once before but the issue was I couldn't boot into it, of course, lol.   Now I can't seem to get the installer to boot, but can get to the bootloader to enter flags. I've tried npci=0x2000  nv_disable=1 -v -f -x which ends up just crashing the thing and it says it's exiting.    I'm really trying to get this to work, I'm sick of Windows always having updates and dumb issues. My timezone won't even work right lol What?    Please let me know what other info you need so I can get this loaded!   PS: Tonymac banned me for discussing "illegal distributions" or using one or some crap like that... was a member for like 5 years. Really crappy of them. Not sure what they're even talking about. No warnings or anything. I think because I mentioned another site they got pissed lol    
    • I now see that my wifi adapter doesn't work as it's Intel.  I purchased USB-AC53 Nano which works, but handoff, even with functioning Bluetooth and wifi doesn't work.  Suggestions?  
    • @Niresh is there any work around for graphics for the gt1030 on dell optiplex 760?
    • @Niresh - my apologies for the delay.  I didn't see this until now.  I've made quite a bit of headway and am up and running except for my wifi from what I can tell.  Is this something you can help with?  As to the specs:   https://www.dell.com/support/home/us/en/04/product-support/servicetag/6bx4y52/configuration   Thanks so much!
  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,613

    Latest File
    By Niresh

    193    2

×