Jump to content
pancevvv78

AMD RX 570 SAPPHIRE 8GB MOJAVE PROBLEM

Recommended Posts

 

Hi everyone, my problem is the following: I would like to have both the INTEL HD 4600 integrated GPU and the external graphics card working. I don't understand how to configure Clover, the bios and how to physically attach the cables to the cards. I have problems with Final Cut rendering and in any case if I try to make one graphics card go the other is wrong and vice versa. I put my HARDWARE below. Thank you .

 

macOS Mojave Version 10.14.4 (Build 18E226)

Intel(R) Core(TM) i5-4690K CPU @ 3.50GHz

iMac14,2

-------------------------------------------------------------

 Chipset Model: Intel HD Graphics 4600

Type: GPU Bus: Integrated VRAM (dynamic, maximum): 1536 MB Supplier: Intel Device ID: 0x0412 Audit ID: 0x0006 Metal: Supported, macOS GPUFamily1 v4 feature set

---------------------------------------------------------------------------------

 

AMD Radeon RX 570: Chipset model:

AMD Radeon RX 570 Type: GPU Bus: PCIe Slot: PCI Slot 0 PCIe channel width: x16 VRAM (total): 8 GB Vendor: AMD (0x1002) Device ID: 0x67df Audit ID: 0x00ef EFI driver version: 01.00.3180 Metal: Supported, macOS GPUFamily1 v4 feature set

 

-----------------------------------------------------------------------------------

 

MOTHERBOARD: GA-Z97X-UD5H

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...