Jump to content
  • 0
Constantinos Vrondos

Hackintosh Mavericks 10.9.2 issues (webcam, sleep on lid)

Question

Hi everyone,

 

I have successfully installed Mavericks 10.9.2 on my Toshiba p750-13n laptop. I'm using a custom DSDT and everything seems to work except two things:

 

1. The 'sleep on lid' functionality. It seems like a common issue but non of the solution I have found online seemed to solve it. Sleep mode and 'wake up on lid' work fine

 

2. The webcam is recognised by the system and works with all of my apps but there's something wrong with the auto exposure, I think. Under sun light the image is good but under lamp light the image gets really dark. I used several programs and tried to change the auto exposure of the webcam but it caused my system to freeze and a hardware shutdown was needed.

 

Here is a link to my laptop specs: 

http://uk.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?toshibaShop=false&service=UK&PRODUCT_ID=1113709

 

Below is my DSDT. Feel free to recommend any stability improvements or any solutions to the issues above :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

@Constantinos Vrondos Sleep Enabler Kext may fix sleep issue 

but im not sure about webcam

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I tried sleep enabler but it causes boot panic... Then wake up on lid works so can I just find the part in the DSDT which enables the wake up on lid and use it for the sleep on lid part?

 

Also, I've just realised that I'm suffering from the no HDMI Audio. any suggestions for this?

 

thanks! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • @riddlemeright You have not posted any pictures regarding ACPI Error, without pictures I can not debug Also you need to post your full hardware specs
    • @Douglas Dreer use ATH9KFixup.kext with Lilu.kext also you need to add -ath9485 as boot-flag in clover config
    • @tdtech959 Without any pictures of kernel panic it is really hard to debug, but anyhow have you installed whatevergreen.kext with lilu.kext   i had a weird kernel panic when my onboard graphics was turned on, I was able to select external graphics card via BIOS settings as default. are you sure if the USB is the actual problem.
    • Has anyone managed to run the atheros 9485 run on Mojave? I even managed to make it recognize, but it can not find any network.
    • Hello everyone  I have installed High Sierra and updated to 10.13.6 before installing nVidea web drivers. After everything was installed (Kexts and the driver) everything booted fine. Graphics worked perfectly. My onboard USB did not work but I have some generic NEC USB 2.0 card that works fine. After a reboot later in the day, I had a weird kernel panic. It spit out strings no longer than 30 charters and then proceeded to reboot. I have not seen this type of panic . This happened when using the onboard USB 3.0 controller but was fixed by removing the device. But now I'm not sure what caused this. I have reinstalled about 15 times already. Here are my specs: ASUS B150 Plus D3 Intel Pentium G4400 ZOTAC GeForce GTX 1050 2GB WD Blue 500GB HDD 8GB Ram Some generic wireless card (That works) Thanks -T
  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,611

    Latest File
    By Niresh

    166    2

×