Jump to content
mcdoandeds

My amd Niresh Mojave crashes after selecting keyboard layouts

Recommended Posts

mcdoandeds

I have an Amd r7+ r5 dual graphics , 8 gb ram (2x4gb). Ddr3 2tb harddrive 128 gb ssd.

it crashes when I try to choose the keyboard layouts or skip the setup

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hackintosh

@mcdoandeds Any pictures of the error?

Share this post


Link to post
Share on other sites
mcdoandeds

hope this works

<a href="https://ibb.co/XDzptx0"><img src="https://i.ibb.co/2SjPd3V/36749-E82-A916-4-F38-B1-E1-E0-A61-EDD0383.jpg" alt="36749-E82-A916-4-F38-B1-E1-E0-A61-EDD0383" border="0"></a>

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
mcdoandeds
Just now, mcdoandeds said:

hope this works


<a href="https://ibb.co/XDzptx0"><img src="https://i.ibb.co/2SjPd3V/36749-E82-A916-4-F38-B1-E1-E0-A61-EDD0383.jpg" alt="36749-E82-A916-4-F38-B1-E1-E0-A61-EDD0383" border="0"></a>

 

spacer.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hackintosh

@mcdoandeds Something wrong with your USB settings. Check BIOS, what are the USB Related settings available?

Share this post


Link to post
Share on other sites
mcdoandeds

The only ones for usb I can find on my bios is usb security and all USB ports are enabled

Share this post


Link to post
Share on other sites
mcdoandeds

My bios is Hewlett Packard setup utility version 2.15.1236

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hackintosh

@mcdoandeds What is USB Security?

Post a picture of error on the exact moment.

There are few settings in Clover related to USB Try to mix them and change them.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mcdoandeds

Whichoptions In clover do u suggest?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
mcdoandeds
<a href="https://ibb.co/1KDw2Kq"><img src="https://i.ibb.co/4M65NMT/DF86-E03-B-AFEA-4-AD5-A398-4199-C5678087.jpg" alt="DF86-E03-B-AFEA-4-AD5-A398-4199-C5678087" border="0"></a>
<a href="https://ibb.co/cTHgqyN"><img src="https://i.ibb.co/NYPVRFL/E7-FA1-DFD-AB42-48-EE-AB7-A-EE53-E97-C33-D8.jpg" alt="E7-FA1-DFD-AB42-48-EE-AB7-A-EE53-E97-C33-D8" border="0"></a><br /><a target='_blank' href='https://movieplotholes.com/pirates-of-the-caribbean-on-stranger-tides'>pirates of the caribbean 4 summary</a><br />

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
mcdoandeds

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hackintosh

@mcdoandeds I have asked to mix clover settings, try everyone of them.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mcdoandeds

When booting it says something about a folder or file. Not existing

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hackintosh

@mcdoandeds There is a setting in clover to NameEH00 unselect it and boot.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Himself
On 4/22/2019 at 2:43 AM, Niresh said:

@mcdoandeds What is USB Security?

Post a picture of error on the exact moment.

There are few settings in Clover related to USB Try to mix them and change them.

USB security is probably protection against booting malicious software 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bmw83

Hello. I own an Acer E5-551g, Amd A8 Apu. Graphics R5 Kaveri / R7 M265 I find myself having a similar problem. only that it happens after installation. in practice as soon as I select the keyboard I crash and a screen appears as if the maps were missing. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Himself

Does your laptop support SSE4.1 Instruction Set?

If not, your pc is not compatible

if it is, try reflashing the installer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bmw83
8 minutes ago, Bmw83 said:

The cpu also supports the sse4.2 I enclose the specifications:

Amd A8 7100 Apu  1.8 Ghz Quad core

Instructions SSE (1, 2, 3, 3S, 4.1, 4.2, 4A), x86-64, AES, AVX, FMA, DDR3-1600 Controller.


I redid the installation several times trying various clover settings.  I can't attach the photo.  Given the wording of the error:

Failed to send exception exc_corpse_notify error code 5 for pid 245

vm_map_delete: map <ptr> [0X118fae000...0x118fbd000] nothing at 0x118fae000

vm_map_delete: map <ptr> [0X10ec23000...0x10ec28000] nothing at 0x10ec23000

vm_map_delete: map <ptr> [0X10efec000...0x10efed000] nothing at 0x10efec000

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
mcdoandeds

my cpu is AMD A10-8750 Radeon R7, 12 Compute Cores 4C+8G   if that helps

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...