Jump to content
DAFFY

error after installing NVidia drivers

Recommended Posts

So at first I installed the Nvidia web drivers and after a restart High Sierra wouldn't boot, I just got a black screen with white text. and for some reason the installer wouldn't boot, again black screen and white text which repeated but then a error sign popped up as well, the error was solved by putting the Lilu.kext and the WhateverGreen.kext into the System/Library/Extensions folder on the USB using Transmac on PC. I tried injecting the Nvidia drivers with CLOVER but that didn't work because I didn't untick backup graphics kexts on install so I had to load Terminal and put the command

                                     sudo grafix replace all     

after that I mounted my EFI partition and opened the EFI/CLOVER/ACPI/config.plist with Clover and ticked Inject Nvidia in the Graphics section and saved. All done.......

I didn't need the Web Drivers because my graphics card is supported natively by High Sierra

EVGA NVIDIA Geforce GTX 760

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...